ik kan niet zonder je...
ik leerde je kennen.. op een hele speciale plek.
je gaf me een kans.
in jou ogen was ik geen gek.
je lachte met mij.
je danste met me.
al was je zelf niet altijd blij
nu opeens zeg je
ik ben voor jou niet goed
mijn woord ... is wat jou huilen doet
lief mensje... waarom voel je je niet vereerd
. waarom denk je..
dat het niet goed met me gaat
Door jou. wat doe ik dan verkeerd?
want ik geef om jou.
ik ga door het vuur.
voor je door de kou.
maar laat me niet alleen.
niet nu niet...nooit...
je bent niet alleen een paraplu.
om onder te schuilen.
je bent niet alleen een knuffel...
om bij te huilen.
je bent een mens...
met een mooi en warm hart.
je bent niet gek..
je bent bijzonder.
voor mij ben je heel apart!
dus laat me niet alleen..