ik ben zo fel verliefd op je
maar je weet niet eens dat ik besta
als ik je zie, begin ik te zweven
jij, jij brengt kleur in mijn leven
ik kijk altijd naar je , je lichte ogen
je blonde haren
ik kan wel uren naar je staren
er komt een dag dat jouw mooie ogen
de mijne ontmoeten
en dat we samen de ochtend mogen groeten