Tijden geleden
Huilde en bad ik op mijn knieën
smeekte om een weer-zien van jou
( jij en ik, ik en jij weer samen )
Zocht nu weer in de unieke hoeken van mijn gedachten
vond ik de zoek geraakte verlangens
Met die verlangens vond ik jou terug
in mijn dromen en naar het terug zien
het terug zien naar jou
Nooit verwacht, maar terug gevonden.