Iemands hand om mijn middel
jij die naar me staart
in me een dringend verlangen
met verdriet gepaard
Ik wil niet deze
ik wil liever meer
ik wil dit niet nog een keer beleven
niet overnieuw, nu, of nog een keer
En toch denk ik maar aan jou
alleen maar leegte,zorgen en verdriet
en laat me overspoelen door niets
want zonder jou
lukt me nu nog niet