Ergens tussen hier en daar
Zweef ik rond
Ergens tussen gister en morgen
Zweef ik rond
Ergens tussen de dag en nacht
Zweef ik rond
Ergens
Zonder begin, zonder einde
Niet wetend wat er nog komt
Ergens tussen hier en daar
Besloot ik niet meer te luisteren
Ergens tussen gister en morgen
Besloot ik sprakeloos te zijn
Ergens tussen de dag en nacht
Besloot ik niet meer te voelen
Ergens
Zonder gehoor, spraak en gevoel
Wil ik alleen kunnen zijn
Ergens
Ben ik nog aan het zweven
Ergens
Ben ik nog steeds op zoek
Ergens
Raakte ik ineens verdwaald
Ergens
Begon ik om mezelf te geven
Ergens
Zo veel zeggend
Maar gelijktijdig betekent het niets
Ergens
Brengt me veel vrede
Maar op sommige tijden ook verdriet
Want duidelijkheid bij ergens zal je niet vinden
Structuur bij ergens zal er niet zijn
Maar ik laat mijn leven niet door ergens hinderen
En zal blijven dwalen
Totdat ik voorbij ergens zal zijn