mn verhalen..
klinken vaak bot&slecht.
het lijk aandacht.
ik lach om mn verhaal.
probeer dan te vergeten.
wat ik zeg.
dat is echt!
je kan niet altijd lachen.
je kunt je niet altijd vershuilen.
soms kun je even niet lachen.
het is gezond,
om te huilen.