Al heel wat jaartjes zijn jullie onze ouders
Dat is toch vast wel een zware last op jullie schouders
Maar WIJ vinden dat jullie er echt het beste van maken
Al hoor ik wel jullie hersentjes eens kraken…
Waar komen ze nu weer mee aan denken jullie dan
Gordijnen maken, schilderen, zowat alles wat je maar bedenken kan
Toch zeggen jullie nooit geen nee
En hebben overal vrede mee
Met alle zaken kunnen we bij jullie aankloppen
Voor niets zijn jullie te stoppen
Omdat wij vinden dat dat best eens mag worden beloond
Hadden wij onze hele goede wil getoond
Wij wilden voor jullie 2 kaartjes onder de kerstboom
Helaas dat was niet mogelijk die droom
Wij wilde jullie saampjes naar Aïda laten gaan
Maar dat plan is nu nog even van de baan.
De kaartjes zijn namelijk allemaal uitverkocht
En de reserveerlijn heeft ons verzocht
Om over een paar weekjes eens terug te bellen
Om dan alsnog de kaartjes te bestellen.
Maar een cadeau onder de kerstboom is toch wel leuk
Daarom hier dus een soort van spreuk
Omdat jullie altijd voor ons klaarstaan
Hebben jullie het verdient om naar Aïda te gaan!
Wij hopen dat jullie dan een heerlijke avond zullen hebben
En dat dan even alle zorgen wegebben
Tot slot nog 1 keer bedankt voor ALLES lieve schatten
En daar gaan we nu een lekker drankje op vatten!!!