Een traan om jou,
een traan die verteld
hoeveel ik je van hou
je ogen glinsteren in het donker
net als een ster in de hemel.
je lippen vertellen me
hoeveel je van me houdt
het maanlicht is zo helder en zo mooi
kijk in de sterren en lees
HOEVEEL IK VAN JE HOU!!!