Opa,
Na 7 jaar vergeet ik u nog niet.
Er staat een kaarsje aan
Een kaarsje speciaal voor u
Dat kaarsje wat elke dag brand
Zodat u toch bij mij kan zijn
Ook al doet mij dat pijn.
U verliet ons
7 jaar terug al bijna weer
U was ziek.
U zit diep in me hart
En u maakt alles mee
Ik neem u overal mee naar toe
Maar opa wat mis ik u
Ik mis de gezelligheid
De leuke dingen die we deden
U bent ook een mooie ster
Elke avond kijk ik even naar u
Naar die mooie grote ster.
Na bijna 7 jaar mis ik u
Ik zal u nooit vergeten.
Ik zal van u houden!