Het gevoel dat je alleen bent
Dat niets of niemand je kent
Het gevoel dat in je hart snijd
Je raakt het niet snel kwijt
Het gevoel dat niemand om je geeft
dat je voor niks leeft
Het gevoel wat veel mensen zullen kennen
er valt niet aan te wennen
Het gevoel dat je nergens over kunt praten
Dat je het moet rusten laten
Het gevoel dat niet snel over gaat
Zelfs niet als je positief in het leven staat
Het gevoel wat snel uit je hart moet
Anders staat je leven op z'n kop, voorgoed