Gelukkig krijgen we nog een kans,
Tijdens mijn zwakste momenten was jij mijn kracht!
Gelukkig krijgen we nog een kans,
Om samen te zijn, wie had dat gedacht??
Wat deed ik stom en gemeen, maakte alles stuk,
Ik wilde gewoon alleen geluk...
Later zag ik dat dat nou die bekende "downs" zijn,
Nu zitten we weer in de "ups", één lange stijgende lijn!
Ik zal nu niet meer de perfectioniste uit gaan hangen,
Je neemt mij zoals ik ben, ik neem jou zoals je bent.
Hoe kon ik 't uitmaken, 'k zit nog vol verlangen,
Ik hou van je Popeye, je bent mijn vent!