sterven doe je niet ineens,
maar af en toe een beetje.
en alle beetjes die je stierft.
is het vreemd, maar dikwijls
zelf ongaan je zegt:"ik ben wat moe,"
maar op een keer ben je aan je laatste beetje toe
mijn lieve opa is overleden
op 4maart 2002
ik zit er nu heel erg mee
maar ik ben nog maar 14
en ze zijn allemaal verdrietig je staat er tussen en ik vindt het allemaal al eng