ik verdwaal in de zinnen,
in de zinnen die ik schrijf.
heel veel pijn van binne,
hoe ik het ook beschrijf.
het is nooit compleet,
het doet zo veel pijn.
het verleden dat ik nooit vergeet,
het zal altijd bij me zijn.
trannen rollen van verdriet,
kon ik maar uitleggen hoe ik me voel.
de pijn die je niet ziet,
kan niet uiten wat ik bedoel...