Ingehouden word ik door mijn lichaam
Ik wil zoveel meer in dit leven
Maar momenteel gaat het te langzaam
Ook al is daar niks aan te doen.
Tegen gehouden door me kracht
Die langzaam een beetje afzakt.
Ik moet rust nemen maar ik wacht
Ik wil niet stil zitten, ik wil door!
Terug gehouden door de mensen die om me geven
Ik doe het soms wat rustiger aan.
Een poging tot tenminste, op een rustig leven.
Want soms wil ik teveel.