Tante Klara en ome Jan,
nou die konden er wat van,
ouwe klare en rode bessen,
en dan maar uren klessen,
ome Jan kreeg rooie ogen,
werd door Klara soms bedrogen,
maar elke middag om 5 uur,
gingen ze voor een neutje naar cafe Buur.
Ome Jan was al wat ouder,
toen hij voor de derde keer trouwde,
het was een blonde,
een mooie ronde,
was netjes en welbespraakt,
het cafe bezoek werd gestaakt,
om vier uur thee met een chocolaatje,
en wat er echter gebeurde,raad je.
Pardoes liet hij zich weer scheiden,
zo kwamen er weer betere tijden,
maakte lol en leut,
en pakte om 5 uur weer 'n neut,
versleet z'n leven op een prettige wijze,
af en toe een vriendin maar dan een grijze,
liet er geen glaasje voor staan,
nee ,liet ome Jan ,z'n gangetje maar gaan.