Gisteren
was alles nog zo leuk
was alles nog zo mooi & vredig
maar vandaag..
Gisteren
’t lijkt zo lang geleden
toen was alles nog super
maar vandaag..
Gisteren
toen was ik gelukkig
toen was ik volmaakt
maar vandaag..
Gisteren
miste ik niks
had ik alles wat ik wou
maar vandaag..
Gisteren
zo kort geleden
maar ’t lijkt zo lang
want vandaag..
Vandaag
ben ik ongelukkig, onvolmaakt
m’n hart is kapot
want er mist iets..
Vandaag
ben ik iets belangrijks kwijt
verloren, weg, voor altijd
want er mist iets..
Vandaag
ben ik vol verdriet
voel ik grote leegte
want er mist iets..
Jij
m’n beste vriendin
ineens was je weg
pats, boem, zomaar ineens weg
Jij
de enige die ik had
ik mis je nu al
pats, boem, zomaar ineens weg
Waar ben je?
ik heb je nodig.
m’n hart is gebroken
kom terug..
Waar ben je?
ik mis je
waarom nou net jij
kom terug..
Ik ga dood
dood van verdriet
verdriet van het grote verlies
verlies, verloren, dood.
Ik ga dood
dan ben ik weer bij jou
je blijft voor altijd in m’n hart
verlies, verloren, dood…