ik had het vroeger altijd over jou,
ik noemde jou wanneer ze me vroegen van wie ik het meest hou.
je was mn grootste idool,
want met jou had ik de meeste lol.
ik heb je maar kort gekend,
maar in die korte tijd heb je me zo verwend.
ik heb een foto van mij op jou schoot,
en dat ik ook de enige want niet veel jaren daarna ging je dood...
ik was nog erg klein,
daarom deed jou dood niet zo'n erge pijn.
nu ik een stuk ouder ben,
voelt het alsof ik je amper ken.
wat er allemaal in jou omging heb ik nooit geweten,
ik was erg jong en vond het wel gescheten.
het is nu zowat 9jaar geleden
dat we voor het laatst samen een spelletje deden.
je was zo'n sterke vrouw,
en ook daarom dat ik zoveel hield van jou!
nu zie ik elke avond weer een ster
ik weet dat jij daar bent, zo dichtbij maar toch zo ver.
ookal weet ik helemaal niet zoveel meer van jou,
Lieve oma, ik zal je nooit vergeten omdat ik nogsteeds zielsveel van je hou.
x ('L)