Man uit mijn dromen,
ik dacht dat je nooit zou komen,
mijn leven werd een lach,
vanaf het moment dat ik jou zag,
mijn hart gaat sneller slaan,
als ik jou zie staan.
Jij verblindt mijn ogen,
nooit ga ik meer door het leven gevlogen,
jij bent voor mij het paradijs,
mijn dagen zijn nooit meer grijs.
jij bent zo schattig
zonder jou is het leven knap lastig
ik heb jou en je liefde nodig
anders is het leven knap overbodig
ik blijf maar op je wachten
ik wou dat je wist
dat ik jou nu mis
ga niet meer opzij
want jij wordt van mij
laten we er nu aan beginnen
dan zullen we heel wat tijd winnen!