Is het allemaal wel echt?
Waarom moet alles zo verantwoord?
Elke keuze is een nieuw gevecht
Tussen dat wat ik wil en dat wat hoort
Dit is het laatste afscheid
Van alle, alle mensen om mij heen
Ik heb al meer dan eens gezegd
Dat ik vrij wil zijn, vrij wil zijn
Dit is mijn tijd
Kan het allemaal zo snel?
Een gevoel dat opkomt en verdween
Ik zit nu weer lekker in mijn vel
Dus waag het niet te komen aan mijn woord
Mijn woord is alles en ook niets
Het sluit me op en het bevrijdt
Het laatste afscheid; er is iets
Dat blijft, maar niet stoort, niet stoort. Mijn
Tijd is mijn tijd.