Dank jullie
Jullie zijn echte vrienden
Nergens , zo een goede maatjes te vinden
Kunnen alles zeggen tegen mekaar
Hopelijk nog gaat het zo verder voor honderd jaar
Jullie zeg ik daarom dank je wel
Voor de lach het vertrouwen en het vriendelijk woord zonder bevel
Wij zijn de ware vrienden
Die men zelden kan vinden.
Een lach een traan met zijn allen
Om een mens begaan
Hier op het net vinden hebben we steeds dolle pret