Herinnering
~~~
Wellicht is liefde een mistige plaats
Waar je weinig ziet voor de storm er is
Het geeft je nooit zekerheid
Je voelt je nog niet bereid
~~~
En is er dan een tijd van problemen
Denk dan eens aan het comfort van voorheen
En dan zal de herinnering je thuis wijzen
Wellicht is liefde als een open deur
Het brengt liefde…het brengt je sleur
~~~
Het is een uitnodiging om binnen te komen
Een weg naar je herinnering en dromen
Maar wellicht
Zeg…. ik geef liefde een andere kans
En wie weet, dat ik jou heel mijn leven niet meer vergeet
~~~