Je bent een speciaal iemand
Iemand die speciale plaats heeft in mijn hart
En niet alleen in het mijne
Maar bij ons allemaal
Je bent iemand
Die altijd grapt en lacht
Je bent iemand
die nooit laat blijken als er iets is
Ik moet altijd lachen om
Je domme maar grappige moppen
Ik lach wanneer jij lacht
En dit een teken is van geluk
Weet dat ik altijd om je geef, opa