hier schrijf ik dan
letter voor letter voor een gedicht
elk vrouw kan het + een man
een paar woorden hier,
een gevoel stukje daar
nog die zinnen erbij,
maar nog een paar
gedichtje zomaar
een gedicht met gevoel
het is al op papier
net zoals deze doodnormale gedicht hier
proficiat, gedicht is af!
terwijl ik er niet zoveel tijd aan gaf ;)