Op een mooie lentedag
zat ik op mijn terras
Ik nam pen en papier
wat was ik ontzettend fier en schreef...
De waarheid,want zo ben ik!
Altijd ben ik eerlijk geweest ,en toch...
Ik vind het vreselijk...
Laat ik er maar over zwijgen ,ik moet iets op mijn blad kunnen schrijven.
En met een bonzend hart,kon ik schrijven,en dit voor de eerste keer.
Wel laat ons zeggen,tot in de nacht.
Het ritme van muziek,deed wel pijn in mijn hart.
Je kon het voelen,en ik hoop dat jij met jouw gevoel het zelfde bedoelt
Een gevoel... moeilijk om te beschrijven
Vandaar dat ik dit gedicht wil schrijven:Wil je bij me blijven
Van mij