als de pijn over is hoop ik dat we weer kunnen praten
ik hoop dat je me zal begrijpen
ik vraag me af of ik ooit wel
ik zoek nu naar een betere manier
iets dat me me beter laat voelen over mezelf
ik hoop dat we op een dag samen junnen lachen over het allemaal en dat dan alles
ik wens dat ik je alles kon vertellen
ik hoop dat we allebei wijs zullen zijn
maar het alleen wensen zou deze pijn niet geven
en dat het niet mijn fout was
en dat ik je kon helpen schat
omdat ik me nog alles kan herinneren
de klok tikt nog steeds
jouw hart bonkt nog steeds dus waarschijnlijk zullen we weer verliefd worden
maar ik kan de pijn voelen, het haalt niet uit voor welke reden
maar ik zie jou liever lachen