Met je stem neem je mijn recht van spreken af
Met ontwijkende woorden noem je mij laf
Met je blik voel ik dat je mij wilt doden
Met je smeekbedes bidt je tot de goden...
...hopend dat alles weer goed komt met mij
Maar mijn hart en hoofd zijn altijd vrij
Met je bezorgdheid als ik thuis kom
Met je achterdochtigheid als ik mijn leugens opsom
Met je teleurstelling toen ik begon te falen
Met je bedenkelijke blik en je gedachten die malen...
...wat heb ik nu weer allemaal tegen je gelogen?
Hoe vaak heb ik tussen de beloften in alweer bedrogen?
Met je hart hoop je dat het goed goed eindigt
Met je blik weet je dat je mij pijnigd
Met je hersenen weet je dat ik nooit meer veranderen zal
Mijn korte opkomst, en lange val...