Voorbij....
Na 2 en een half jaar liefde aan elkaar te hebben gegeven,
scheiden zich dan nu toch onze wegen...
Na zoveel keer opnieuw proberen,ging het steeds weer mis
en we weten nu beiden dat dit het beste is.
Ondanks dat ik heel veel van je hou
ben ik blijkbaar niet jou ware vrouw.
Triest,en het doet verschrikkelijk veel pijn
maar helaas.....het heeft zo moeten zijn.
Een ding wil ik je wel nog laten weten,
die tijd van ons samen zal ik nooit meer vergeten!
Want ondanks alle tegenslagen,die we hebben moeten doorstaan,
doet het mij enorm veel verdriet jou te laten gaan.
Hadden we 2 jaar geleden ons verstand gebruikt,
was dit niet tot zo'n drama ontluikt.
En ik vrees,
dat we dan nu wel samen gelukkig waren geweest.
Maar goed,dat heeft nu allemaal geen zin,
't is voorbij....'t zit er gewoon niet meer in.
We moeten vanaf nu apart verder met ons leven,
proberen onszelf weer de ruimte te geven,
om een nieuwe toekomst te creéren.
Maar weet je,dat maakt me nu juist zo bang,
want,lieve schat,zoals jij daar bestaat er maar ééntje van.....
Vergeet mij niet.
Jouw Ikketje...voor altijd.