Ik blijf vallen,
neer in deze puinhoop van mezelf.
Ik blijf wachten,
op die ene oplossing die nooit komt.
Nog nooit voelde het zo koud,
zo donker en alleen vanbinnen.
Ik blijf lopen,
doorgaand op dezelfde manier.
Ik blijf hopen,
dat het licht weer gaat schijnen.
En nog nooit voelde het zo koud,
zo donker en alleen vanbinnen.
Ik blijf leren,
van de fouten die ik maak.
Ik blijf opgeven,
Bang zijnd dat het nooit lukt.
Nog nooit voelde het zo koud,
zo donker en alleen
tot jij in mijn leven kwam.
Je naam?
Anorexia Nervosa...