Lief broertje,
Vrolijk lachend, ren je op me af,
slaat je armpjes om me heen
en vraagt of je een kusje mag.
Je zegt dat je me gemist hebt
en vraagt of ik jou ook.
Ik antwoord ja en hou je stevig vast.
Je bent pas tien,
maar hebt al zoveel ongeluk
gezien in je leven.
Het is niet eerlijk, dat
jij dit allemaal al
zo bewust moet meemaken.
Dat jij tussen mama en papa
in moet staan, nu ik
dat niet meer kan.
Lief broertje, onthoud dat
ook al kan ik niet altijd bij je zijn,
ik er wel altijd voor je zal zijn.
Want ondanks dat ik niet
altijd lief en vrolijk kan zijn,
hou ik wel ontzettend veel van je!
Vergeet dat niet..
Liefs,
je zus.