Het gevoel niet te omschrijven,
zo dubbel bovendien.
Je hart en verstand in tweestrijd
maar je weet het is beter zo.
Ze hoeft niet meer te lijden,
het knokken is voorbij.
Met regie in eigen handen,
vloog zij als een vlinder vrij.
Het moment niet mooier gekozen,
met alle liefde om haar heen.
Allen in goede stemming,
op z’n best gekleed bovendien.
Mams je was de beste,
een knokker je leven lang,
We zullen je gaan missen
ongetwijfeld heel veel.
Maar we weten dat je stralend staat
aan de hemel elke nacht weer.
Je staat misschien wel hoog en ver,
maar voor ons ben je de mooiste ster!