Ik wou dat ik een vogel was,
dan kon ik vliegen over een grote plas,
die plas was dan de zee,
ik zou aan jou vragen: Ga je mee?
Maar ik ben een mens,
en ik heb maar één wens,
dat is bij jou zijn,
maar dan zonder pijn.
Ik wil je terug,
en liefst heel vlug.