lieveling
kom terug
voor altijd
ik beloof je
eewige trouw
nu ga ik al 1.5 maand
door het leven zonder jou
kom terug
want
ik mis je
ik vergeef je alles
ik hou enorm veel van je
kom terug
voor altijd
laat enkel mij
je ware liefde zijn
want dat ben jij
voor mij
dus kan ik maar 1 ding zeggen
kom terug
voor altijd