Schemerregenboog
Zacht vallen druppeltjes dauw van de bloemenkroon
Voorzichtig openen de parels op de mistige wei
Elk blaadje wordt door het eerste zonlicht gestreelt
- en siddert
En ontluikt in een prachtige bloem
Verhalen van kleuren groeien tussen het gras
Elke bloem reikend voor een droom in de hemel
En de mist kleurt en stijgt op waar ze vormt
- de schemerregenboog
En wordt gegroet door het ochtendgloren
(geïnspireerd door een ballad van de Japanse zangeres Ayumi Hamasaki, 'Hanabi' -geloof ik-)