Leven en geven,
Van geluk of angst beven,
Was jij maar gebleven.
Dagen hijgen,
Iets leuks terugkrijgen,
Iets eigen.
Samen voor jou graf,
Baby met haar knuffelgiraf,
Die altijd om jou gaf.
Moeten we liegen,
En bedriegen?
De herinneringen laten wegvliegen?