Ik wacht, zei de man geduldig
Maar niemand was er schuldig..
Ik wacht, zei de man geagiteerd
Maar niemand had zijn les geleerd..
Ik wacht, riep de man krijsend
De onmacht onderwijzend
De kinderen verlieten het lokaal
De les uitvoerend op kleine schaal
Ik wacht, zei de jongen deftig
Het meisje reageerde heftig
Ik wacht, zei de jongen geagiteerd
Het meisje had haar les geleerd
Ik wacht, zei de jongen krijsend
Het meisje haar onschuld verwijtend