O, Hartendief
Meer dan een ander
Heb ik jou lief.
Ik zie je komen en gaan
En elke keer als ik erop let..
Besef ik mijn eenzaam bestaan
En deze gozer is aan zet.
Wat studeer je?
Wat doe je zoal?
Ikzelf studeer....
O....je hebt al een vriend.
Sorry dat ik het vroeg.
Wantja, ik ben ook niet helderziend.
Dag Hartendief,
Je hebt dus al een hart lief.
Maarja..
Het is het hem ook gegund.
En nogmaals sorry dat ik het vroeg.
Maar ik ben vast niet de enige die het op je heeft gemunt.
Begrijp me niet verkeerd.
Maar je bent nu eenmaal een hartendief.
En dat krijg je niet zo snel verleerd.
Nu ben ik weer alleen
Geen liefde in m'n ziel.
Sta ik hier in mijn uppie
mijn bestaan is gelijk aan nihil
Ik kijk naar de deur.
En plotseling gaat die open.
Er staat daar een heel leuk meisje
Ze komt zo voorbij me gelopen.
''Hallo Hartendief''
Zeg ik in mijn gedachtengang.
Ik voel me weer opgewekt en vol spanning.
En het spel is weer op gang.
Een mens moet toch kunnen dromen?