50 jaar huwelijk.
in goede en slechte dagen,
zijn jullie altijd bij elkaar behagen.
Het duurt nu al 50 jaar,
en jullie zijn nog steeds gelukkig bij elkaar.
wij wensen jullie nu een fijne dag
op de 50ste huwelijksdag
-------------------------
50 jaar lang zijn jullie getrouwd,
50 jaar lang hebben jullie gebouwd.
Aan een relatie zo fijn,
die krijg je niet zomaar klein!
Vandaag zijn jullie gelukkige mensen,
daarom wil ik voor jullie toekomst
het aller beste wensen!
Proficiat met het gouden jubileum!
-------------------------
50 jaar - een hele tijd
50 jaar - geen kleinigheid
50 jaar - voor en met elkaar
50 jaar - in voorspoed en geluk
50 jaar - dit kan niet meer stuk!
-------------------------
Reeds 50 jaar zijn jullie bij elkaar,
en vromen jullie een heel tof paar.
Verliefdheid is voor het leven,
niet voor maar even.
Van iemand houden is voor altijd,
je wilt elkaar nooit meer kwijt.
Een blik, een woord, een gebaar,
een verhaal van mensen die blij zijn & dankbaar!
Om die vele mooie kant van het leven,
die zij aan elkaar hebben gegeven.
-------------------------
Ik heb deze gedichten ook aan mijn
Opa & Oma gegeven toen zij
50 jaar getrouwd waren en zij
vonden het heel mooi!