Voelen,
Je voelen zoals je het niet wil.
Voelen als ooit het gevoel van morgen.
De blikken voelen van nu.
Ook het gevoel van gisteren verdrukken.
Een gevoel dat blijft bestaan.
Gevoel voor jou na het heengaan.
Het verlaten gevoel.
Al ben je niet meer ik voel je nog.
Anders.