wasberen zijn gestreept,
een kikker eet een banaan
en als je iets wilt hebben
moet je er gewoon voor gaan!
Suiker is wit
Augurken smaken zuur
Als je het heel graag wil
Zul je het krijgen op den duur.
Water is droog
2 x een half is meer dan de helft
Blijf altijd positief
En blijf altijd jezelf!
Ik kan niet rijmen
Maar doe het lekker toch
En wie dat niks vind
.....
NOU EN!!!