je haar is mooi donkerblond
ik ben degene die jouw privacy schond
ik verliefd op je mooie ogen
cupido heeft verloren, zijn bogen
zo zie je maar weer dat ik om je kan geven
je bent degene met wie ik wil leven
ik beloof je eeuwige trouw
ik kan alleen maar aan 4 woorden denken
en dat is:
IK HOU VAN JOU!!!!!