Een zware last
Lang zal het nu niet meer gaan duren
Voordat ik uitgeput in elkaar zal zakken
Misschien nog enkele minuten of uren
Tot ik ‘t leven niet meer vol kan houden
Heb rust nodig, maar ik moet door gaan
Er rust een zware last op mijn schouders
Maar ik heb nu geen tijd om stil te staan
Het gaat om alles of niet, mijn toekomst
Ik zal het eind van de week moeten halen
Want anders heb ik in het leven gefaald
Deze week die zal mijn toekomst bepalen
De druk die op mij ligt is erg verstikkend