ik lag op mijn bed naar het plafond te staren,
En ik zag al mijn gedachtes die in mijn hoofd waren bewaren!
Ik wist nog alle dagen,
precies ...
Tot in de kleinste details
Ik lag uren op mijn bed
En voelde langzaam hoe mijn ogen zich vulde met tranen,
Langzaam voelde ik ze naar beneden stromen
Me dekens werden nat, en mijn blik werd wazig
Net zoals mijn hele leven
1 wazige vlek..
Ik voelde niks,
me armen deden pijn en ik stond op
Ik liep naar de badkamer..
Kwist niet wat ik voelde
Ik keek in de spiegel die er hing,
mijn ogen waren rood en gevuld met vocht..
Mijn lichaam trilde ik hield me vast aan de wasbak.
Ik draaide de kraan open en hield me armen eronder,
Ze werden ijskoud, ik pakte het..
het..
De kraan bleef lopen..
De wasbak was besmeurt met bloed
Ik trilde steeds meer..
Ik had niks in de gaten,
en viel met een smack op de grond
Ik dee me ogen open,,
En ik wist
Ik lig in het ziekenhuis
Wat begon als mijn kamer in mijn bed
Eindigde in een.. ziekenhuis