Spiegelbeeld.
Ik kijk je aan,
Zie een traan.
Jij kijkt naar mij,
Ook niet blij.
Ik zie je nu daar,
Het lijkt 'n beetje raar.
Maar ook vertrouwd,
Alles nieuw & oud.
En ik weet dat ik je ken,
Maar weet jij wie ik ben?
Weet jij wat er in me omgaat?
Weet jij wie er voor je staat?
Misschien vind je het laf,
Maar ik vraag me gewoon af,
Of jij alles met mij deelt,
Spiegelbeeld.