Mijn liefde voor je is wat vaagjes,
maar dat zal zeker wel goed komen.
Je gedraagd je af en toe raar,
en toch zit ik wel over je te dromen.
Ik zit erg te twijfelen,
ik vind je heel leuk.
Maar er zegt iets in me,
wat negatief is en dat brengt de deuk.
Ik wil graag bij je blijven,
en met je doorgaan.
Ik wil niet teveel kleffen,
want dan is het snel gedaan.
Ik wil gewoon ook mijn eigen leven leiden,
met mijn eigen vriendenkring.
Een beetje rust is wat ik je vraag,
en dat is maar één klein ding.
Neem het niet te érg op,
dat is niet wat ik wil.
Ga erover nadenken,
en heb je een vraag, geef een gil.
-6 maart 2002-