De sterren stralen in de hemel
De sterren stralen in de nacht
De sterren stralen die op je wacht
De sterren stralen in je ogen
De sterren stralen die je mogen
De sterren stralane als lichtjes in de nacht
De sterren wijzen je de weg in de duisernis
Met de sterren vindt je dus het geluk