Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Waarom
Waarom..?
Waarom doe je zo..?
Waarom zie je me niet staan?
Waarom zie je niet dat ik om je geef?
Wil je het niet weten.
Of doe je net alsof je het niet wilt zien.
Ik weet het niet meer wat je wilt.
Ik wil jou..
Maar jij wat wil jij..
Wat ben jij in mijn verhaal..
Wil jij wel verder met mij..?
Of heb je toch liever die ander..
Wat is er dan zo verkeerd aan mij..
Of wat houd je tegen..?
Maar egt..
Lieve schat..
Ik wil dat je een ding weet..
Wat wij hebben is speciaal
Wat wij krijgen maakt het alleen maar mooier..
Maar wat houd jou tegen..?
Iets moet er zijn.
Anders ga je zo niet met me om..
Echt jij bent alles voor mij..
Was ik nu ook maar alles voor jou..
Ik geef zoveel om je ik houd van je..
Maar helaas..
Nu moeten we maar afwachten wat jij ervan vind
En of ik nog weleens jou alles word
We zullen zien
Reacties op dit gedicht
Snoesiej vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Snoesiej
Gecontroleerd door:
Innerchild
Gepubliceerd op:
14 januari 2008
Thema's:
[Houden van]
[Liefde]
[Wij]