Geprostitueerd door het verleden,
Eindeloos gevangen in een kooi van herinneringen,
Ik schrijf geschiedenis door het te bestuderen,
In een walm dat het heden heet,
De rook van de toekomst,
Vloeit langs het heden,
En danst,
In het verleden,
Als student loop je door zalen boeken,
Waar we het menselijk dwalen onderzoeken,
Leven we in een wereld van het heden,
Of van het verleden?