in huize boer harms was het vannacht een kabaal
elk dier daar had zijn eigen aparte gekke verhaal
poes minoes was vergeten de deur te sluiten
dus allemaal andere dieren kwamen van buiten
op bezoek om de dieren familie van het vet te geven
en heerlijk met hun de nacht van hun leven te beleven
hond foxy werd jammerlijk door mindy in zijn strot gegrepen
foxy heeft niets van de opzet van zijn buurtjes begrepen
paniek in de muizenhoek daar kwam poes sissy aangesnoven
muisjes genoeg dacht hij maar ze waren angstig weggekropen
de marmot van gijsje maakte gekke paniekerige capriolen
en hield zich weg onder de heerlijk geurende poepjes verscholen
de vis in de vissekom sprong tien meter hoog in de lucht
en ging al blubberig happend snel sprintent op de vlucht
nee de buurtjes hadden beter niet op bezoek kunnen komen
want van gezelligheid was er niets laat staan te dromen
paniek was wat kwam en het hele huis in vuur en vlam zette
terwijl het was bedoelt voor reuze lol en van je rette ketette
15 1 2008 eva