Echte vriendinnen zijn goud waard,
Je kan alles met elkaar bespreken, maakt niets, uit waar het over gaat.
Dag en nacht sta je voor elkaar klaar,
Echte vriendschap komt niet in gevaar.
Heerlijk om een vriendin te hebben, waar je alles mee kunt delen,
Dat is iets dat hebben er niet velen.
En als er iets is, zegt ze kom hier ik doe een arm om je heen,
Want ook met dit probleem laat ik je niet alleen.
Een vriendin om tegen aan te kleppen,
En soms ook als twee tieners beppen.
Maar vraag je elkaar om raad,
Dan sta je dag en nacht paraat.
Je gaat voor elkaar door het vuur,
En geniet van ieder telefoongesprek, of chat, ook al duurt het wel soms langer dan een uur.
Even gezellig zonder mannen om je heen,
En het maakt niets uit, ook al klaag je soms steen en been.
Een echte vriendin blijft je steunen,
En je kan altijd op haar leunen.
Nooit zegt ze heb je al weer wat,
Oh zo heerlijk is dat.
Je kan overal over praten,
Je staat open voor elkaar, want echte vriendinnen, zullen je niet achter laten.
Je gaat door dik en dun met elkaar,
Want echte vriendschap loopt geen gevaar.
Wat een rijkdom met vriendinnen om mij heen,
En ik weet ze laten mij nooit alleen.
Want met heel mijn hart en ziel kan ik zeggen,
ze hoeven mij maar aan te kijken, ik ben een open boek, en het voelt zo goed, dat ik nooit iets hoef uit te leggen.