Lieve Roos,
Je bent een hele lieve vrienin,
zonder jou heeft mijn leven geen zin.
Toen we elkaar voor het eerst zagen,
begonnen we ons dingen af te vragen.
Die vragen zijn beantwoord met vriendschap,
die je niet zomaar bewaard in een map.
We liggen heel vaak in een deuk,
lachen met jou is echt leuk.
Jij geeft me het gevoel dat ik speciaal ben,
en dat ik je al heel lang ken.
Samen kunnen we uren praten,
zonder elkaar 1 seconde te haten.
Ja, want samen staan we sterk,
een belangrijke zin in de kerk.
Soms voel ik me verdrietig en naar,
dan Roos staat altijd voor me klaar.
Onze vriendschap gaat steeds verder met bouwen,
ja, dat betekend eerlijk zijn en elkaar vertrouwen.
Roos, ik hou van je met heel mijn hart,
je mag eeuwig blijven voor mijn part!!!
heel veel xxxjes Sesch!!!